7 Mayıs 2010 Cuma

düş/ürün !

amigdala.

tohumlama yöntemi ile çalışan beyinsel yumuşak doku. en şehvetli ağaçların büyüdüğü enlem boylam koordinatları. parçalanmış cesetler, ışık yüzü görmemiş itiraflar, çıplak ayak seslerine eşlik eden çıplak bedenler, sentetikliğin doğallıkla - simgenin imgeyle çarpışma alanı.

sonuç : her tohuma çok sayıda tahrik düşer.


lumbosacral plexus.

limbik sistemin en kavurucu dokungaçları. aç. tahrik çağrısına, sıcak akışkan cevap yeniden yeniden.

sonuç : parmak uçlarından amygdalaya atlayan arkta, hiç beden.


ileti kabloları.

elektrik şebekeleri, telefon santralleri, kanalizasyon, verici istasyonları, her türlü dağıtım ağları, trafolar, manyetik alan tarayıcıları, network, kara-hava yolları, su kanalları.

sonuç : bedenimizde gezen kurtlara karşı av tüfeği kullanma arzusu.


femme fatale.

onu mu - kendini mi vuracağına karar verememe dengesizliği.

sonuç : mart ayında iştar'ın iştahlı yağmurlarında platonik örtü.


cannibalizm.

hologramik backuptan çağrı. ruh yeme töreni.

sonuç : demokrasi tahrik eder.


yangın.

yeryüzü ile gökyüzü arasındaki köprü. var olandan çıkıp olması istenene doğru bizi taşıyan gri yeleli atlar. sabotaj sanatçısı.

sonuç : sarı çizgili ceketle bu ata binilmez.


yeniden amigdala.

gece yatağınıza yatıp, manzarasını önünüze açtığınızda kendinizden ürküp yastığınızın içine doldurduklarınız. soluklarınızın nemli ortamında filiz verecekler.

sonuç : unutmayın ! ya bir gece boğazınıza dolanıp sizi öldürecekler, yada tahriklerine kapılacaksınız. başka seçeneğiniz yok. sakın unutmayın !


prefrontal-lobotomi.

iç uzayını dış uzaya düşürmede kendi tahriklerinden bile sorumlu değil.



prefrontal-lobotomi - mayıs -2010

2 yorum:

  1. 0-4 yaş dönemde beyinde anıların kaydedildiği bölüm olan 'hipokampus' çalışmaz. o yüzden amigdala çalışır, fotokopi gibi yaşananları kaydeder, saniyede 30 milyon kayıt...

    kimse bu döneme dair bir şey hatırlamaz. ama hatırlanmayan olaylar yaşamımız boyunca davranışlarımızı etkiler. yani amigdala sadece bebekken çalışır - ama kaydettikleri yaşam boyunca silinmez.

    YanıtlaSil
  2. amigdala, hipokampus, hipotalamusun kayıt işlemlerini bitirmediği farklı nöron çalışma sistemleri üzerinden kayıtlarını sürdürdüğü yönünde çalışmalar mevcut olmasına rağmen statik modern psikiyatrinin dar alanından çıkıp kuantum ve hologramik beyinden bakınca alıcıların hiç susmadığı bir kaosla karşılaşırız üstelik..

    YanıtlaSil

İzleyiciler

kahr-o SABBAS216